OriŽntatie Club MIDDEN BRABANT

Ondernemingsnummer: 451.134.726   -   Staatsbladregistratie 19002/93

Bestuur               Historiek               6u van Leuven               Begijnenrit               Tabellen               Sponsors               Links

 

TABELLEN

 

Ik heb van verschillende rittensporters de vraag gekregen of we niet enkele hulpmiddelen op de site konden zetten die ze eventueel konden gebruiken om het leven een beetje gemakkelijker te maken.
Hierbij heb ik dus een paar zaken op de site gezet zodat dit door iedereen vrij gebruikt kan worden, ik hoop dat jullie hiermee iets kunnen aanvangen.

Voor de tijdentabellen een heel klein beetje uitleg.
Om voor de verschillende snelheden dit blad te kunnen maken moet je enkel de gemiddelde snelheid aanpassen boven het blad en bevestigen (enter) dan wordt de ganse tabel aangepast.
Dit is het enige wat je moet doen, en natuurlijk het blad afdrukken (maar dat zal je wel weten). 

 


Disclaimer                                                                                                                                                                                                                                                                                        Nedstat Basic - Free web site statistics